Prowadzenie placówek gastronomicznych

Nasza firma specjalizuje się w prowadzeniu restauracji pracowniczych. Obecnie posiadamy pięć  restauracji i wciąż poszukujemy nowych lokali w budynkach biurowych pod kątem zorganizowania w nich kantyn pracowniczych. Dzięki dużemu doświadczeniu oraz wysoko wykwalifikowanemu, kompetentnemu zespołowi kucharzy i pracowników, z których część współpracuje z nami od początku działania firmy, jesteśmy w stanie sprostać wyzwaniom związanym z obsługą kolejnych placówek gastronomicznych.

Jesteśmy zainteresowani zarówno lokalami już istniejącymi, jak i wymagającymi przystosowania do potrzeb działalności gastronomicznej lub dopiero na etapie budowy. Lokale nie muszą być wyposażone w zaplecze kuchenne, ponieważ możemy dostarczać dania przygotowane w innych placówkach i jedynie wydawać je z podgrzewaczy na miejscu.

W prowadzonych przez nas restauracjach staramy się zapewnić jak najszerszy asortyment dań obiadowych, dodatków, zimnych i gorących przekąsek, sałatek, deserów, wyrobów cukierniczych i słodyczy. Menu w każdym z prowadzonych punktów dostosowujemy do potrzeb korzystających z nich klientów. Przy opracowywaniu menu w restauracjach uwzględniamy sezonowość potraw, dzięki czemu możemy zaproponować bardziej atrakcyjną ofertę i ceny. W prowadzonych  placówkach staramy się zapewniać solidną, szybką i profesjonalną obsługę oraz  miłą atmosferę.

Serdecznie zapraszamy do bliższego zapoznania się z ofertą naszych restauracji.